Bemutatkozás

Köszöntjük a Dr. Márton Ádám László Ügyvédi Iroda honlapján!

Legfőbb célunk szolgáltatásaink nyújtásakor a hatékony és precíz ügyintézés, magasszintű rugalmasság, az ügyek hatékony és gyors megoldása.

Irodánk mindenben követi a legmodernebb, leginnovatívabb fejlesztéseket, amelyek elősegítik többek között a távellenjegyzés, valamint videokonferenciák magasszintű megvalósítását. Ezek a jövőbe mutató fejlesztések lehetővé teszik, hogy minden ügyfelünk a túlzsúfolt időbeosztásába is integrálni tudja jogi ügyeinek intézését.Irodánk sokszínűségét mutatja, hogy magyar ügyfeleken kívül nemzetközi ügyfeleink ügyeit is kezeljük. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk magyar, angol és német nyelvterületen működő nemzetközi cégek jogi hátterének biztosításában.Teljes körű jogi tanácsadó szolgáltatásainkat magyar, angol, francia és német nyelven nyújtjuk. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az általános polgári jog, a társasági jog és a perbeli képviselet ellátása terén.

A jogszabályok folyamatosan módosulnak, ezért Irodánk kiemelkedő hangsúlyt fektet a naprakészségre. Néha az ördög valóban a részletekben rejlik, ezért minden ügyet maximális alapossággal megvizsgálunk.

Ügyfeleinknek olyan teljes körű jogi megoldásokat kínálunk, amelyek számukra is kézzel fogható előnyöket, vagy megtakarítást jelentenek.

Reméljük, hogy Ön is megtiszteli Irodánkat bizalmával, és hamarosan elégedett Ügyfeleink között köszönthetjük!

§

Dr. Márton Ádám az Ügyvédi Iroda alapítója. Jogi diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. A Jogi egyetem elvégzése előtt a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági Karán magyar nyelven, illetve a Middlesex of London Egyetemen angol nyelven diplomázott közgazdászként. A jogi diploma megszerzését követően a Pécsi Tudományegyetemen megszerezte a munkajogi szakjogász címet. Feladatait magyar,angol és német nyelven látja el. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

A jogi egyetem elvégzése előtt különböző társaságokban ügyvezetői, gazdasági vezetői pozíciót töltött be. Az így szerzett tapasztalatai hozzásegítik, hogy Ügyfeleink érdekét mind jogi, mind közgazdasági szempontból is górcső alá vegye. Ügyvédjelölti éveit nemzetközi jogi irodákban töltötte. Az évek során országszerte ügyfelek perbeli képviseletével, ingatlanjogi tanácsadással és tranzakciók teljeskörű lebonyolításával, munkajoggal, hazai és külföldi tulajdonú cégek működésével kapcsolatban felmerülő társasági és kereskedelmi jogi kérdésekkel foglalkozott.

Kiemelkedő szaktudással és gyakorlati tapasztalattal rendelkezik a társasági jog, munkajog, ingatlanjog, az adatvédelem és információs jogok területén, ahol nemcsak a piaci szereplők igényeit, hanem a vonatkozó hatósági joggyakorlatot is átfogóan ismeri. Az Ügyvédi Iroda koordinációja és a peres képviselet ellátása mellett gazdasági társaságok komplex képviseletét tartja kiemelt szakterületének. Több jelentős gazdasági társaság M&A tranzakcióját vitte véghez jogi és adójogi háttér biztosításával.

Dr. Márton Ádám LL.M.

Irodavezető ügyvéd, munkajogi szakjogász